STSO'dan Irak İş Gezisine Davet - Son Dakika
Yerel

STSO'dan Irak İş Gezisine Davet

STSO\'dan Irak İş Gezisine Davet

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası, 24-26 Haziran tarihleri arasında Irak'ın Musul kentinde yapılacak iş gezisine katılmak isteyen üyelere çağrıda bulundu.

06.06.2014 15:45  Güncelleme: 15:48

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), 24-26 Haziran tarihleri arasında Irak'ın Musul kentinde yapılacak iş gezisine katılmak isteyen üyelerine çağrıda bulundu.

Kon ile ilgili bilgi veren Siirt TSO Başkan Vekili Nedim Kuzu, iki günlük iş ziyaretinde müteahhitlik, inşaat ve inşaat malzemeleri, mobilya, gıda ürünleri, otomotiv ve yan sanayi, tekstil ve hazır giyim, ilaç sanayi gibi sektörlerde ürünleri imal ve ihraç eden firmaların katılımlarında fayda olacağını belirtti. Kuzu, " Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden alınan 2 Haziran 2014 tarihli yazıda, Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ve THY işbirliği ile 24-26 Haziran 2014 tarihleri arasında Irak'ın Musul şehrine yönelik iş adamları heyeti programı düzenlenecektir. Programla, Musul Başkonsolosluğu'muz, Ticaret Müşavirliği'miz ve Musul Ticaret ve Sanayi Odası, Musul İşadamları Derneği destek ve katılımları ile Iraklı ve Türk iş adamlarını bir araya getiren ikili iş görüşmeleri gerçekleştirileceği belirtilmektedir. İş adamları heyetine; müteahhitlik, inşaat ve inşaat malzemeleri, mobilya, gıda ürünleri, otomotiv ve yan sanayi, tekstil ve hazır giyim, ilaç sanayi, elektrikli ve elektronik cihazlar, demir-çelik ürünleri, plastik ve plastikten mamul eşya, temizlik maddeleri, kağıt ürünleri, soğuk hava deposu, medikal ekipmanlar ve hastane malzemeleri ve otomotiv yağları sektöründe faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların katılımlarında fayda görüleceği ifade edilmektedir" dedi.

2 gün sürecek iş gezisine katılmak isteyen üyelerin en geç 16 Haziran tarihine kadar odanın genel sekreterliğine başvurmaları gerektiğini belirten Kuzu, "16 Haziran 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar, odamız genel sekreterliğine başvuruda bulunması veya http://goo.gl/smhDcW adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Ayrıca daha detaylı bilgi almak isteyenlerin STSO Genel Sekreterliği'ne başvurabilirler" diye konuştu. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel STSO'dan Irak İş Gezisine Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement