Sultanköy'de Yaz Spor Okulu Öğrencileri Başarı Belgelerini Aldılar - Son Dakika
Yerel

Sultanköy'de Yaz Spor Okulu Öğrencileri Başarı Belgelerini Aldılar

Sultanköy\'de Yaz Spor Okulu Öğrencileri Başarı Belgelerini Aldılar

Sultanköy Belediyesi ve Sultanköy Belediye Spor Kulübü tarafından gençlerin yaz aylarını verimli bir şekilde değerlendirmesi için açılan ücretsiz yaz spor okulu kapanış töreni gerçekleştirildi.

03.09.2013 14:32

Sultanköy Belediyesi ve Sultanköy Belediye Spor Kulübü tarafından gençlerin yaz aylarını verimli bir şekilde değerlendirmesi için açılan ücretsiz yaz spor okulu kapanış töreni gerçekleştirildi. Yaz spor okuluna katılan çocuklara başarı belgesi takdim edildi.

Sultanköy Belediyesi Spor Kulübü yaz spor okulunun kapanış törenine Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, Kulüp Başkanı Cemal Bozkurt, Yaz Spor Okulu Antrenörü Serdar Gözaydın, Yaz spor okuluna katılan öğrenciler ve velileri katıldı.

Sultanköy Belediye Kulüp Tesislerinde gerçekleştirilen kapanış töreninde konuşan Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, "Sultanköy'de spor alanında birçok yatırımın yapıldığını sizlerde görüyorsunuz. Özellikle tesisleşme alanında yapılan atılım ile sporcu sayısının paralellik göstermesi önceliklerimizi belirliyor. Sultanköy'de yapılan sentetik çim halı saha ve spor lokalinin yapılması ve yine basket sahaların yapılması gibi yatırımların sonunda Sultanköy'de her çocuğumuzun, her gencimizin spor yapmasını hedeflediğimizin göstergesidir. Sultanköylü gençlerimize verdiğimiz hizmetlerin karşılığında onları da sporcu olarak yaşamaları, spora gönül vermeleri ve Sultanköy'ümüzü de başarılar kazandırmasına olanak sağlıyor. Spor branşlarının arttırılmasında ve sporcu sayısının yükseltilmesinde en önemli dayanak noktalarından biri de Yaz Spor Okullarıdır. Bu yıl düzenlediğimiz yaz spor okulumuzda 75 kayıtlı öğrencimizle sezonu kapatmak üzereyiz. Bu alanda emek ve çaba sarf eden Antrenörümüz Sedar Gözüaydın'a ve üstün gayret ve başarılarından dolayı hepsini tebrik ediyorum" dedi.

Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan daha sonra minik sporcularla sohbet ederek onlara başarı belgelerini verdi.

Spor Kulüp Başkanı Cemal Bozkurt ve Antrenör Serdar Gözüaydın'da yaz okullarında çocuklarının geleceklerine ve fiziksel, ruhsal gelişimlerine destek veren velilerde teşekkür etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sultanköy'de Yaz Spor Okulu Öğrencileri Başarı Belgelerini Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement