Suluova'da Besicilere Yeni Hizmet Binası - Son Dakika
Yerel

Suluova'da Besicilere Yeni Hizmet Binası

Suluova\'da Besicilere Yeni Hizmet Binası

Amasya Suluova'da faaliyet gösteren Kırmızı Et Üreticileri Biriliğinin yeni hizmet binasının temeli törenle atıldı.

04.08.2014 15:19  Güncelleme: 15:23

Suluova ilçesinde faaliyet gösteren Kırmızı Et Üreticileri Biriliği'nin yeni hizmet binasının temeli törenle atıldı.

Pazar Mahallesi'nde gerçekleştirilen temel atma törenine katılan Kaymakam Hayatı Taşdan, besicilere uzun yıllar hizmet verecek yeni binanın hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Kırmızı Et Üreticileri Biriliği Başkanı Esem Kodaman, birliğin 800 üyesi bulunduğunu belirterek, birliğinin yıllardır başka adreslerde hizmet verdiğini ve sıkıntılar yaşadıklarını ifade etti.

"Kendimize ait belli bir adresimizin ve binamızın olması yürütülen hizmetlerin kaliteli ve hızlı olması anlamına gelmektedir" diyen Kodaman, şöyle devam etti:

"Yeni bina besicilerimizin daha organize olmalarına, iş ve işlemlerinin daha etkili ve hızlı yapılmasına büyük katkılar sağlayacaktır. Türkiye'nin kırmızı et ihtiyacının yüzde 4'ünü Suluovalı besi üreticileri karşılamakta olup yeni hizmet binamızla birlikte bu potansiyelimizin ve et markamızın kalitesini arttırmayı hedeflemekteyiz. Yeni hizmet binamız 120 metrekare alanda 5 kattan oluşacak. Asansörüyle birlikte modern bir hizmet binası olacak. Üç buçuk ay sonra tamamlanacak yeni binamıza taşınmayı ümit ediyoruz. Emeği ve katkısı geçen tüm yönetim kurulumuza ve üyelerimize ayrıca programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum."

İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş'un duaları eşliğinde kurban kesildi, ardından binanın temeli atıldı.

Temel atma törenine Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yusuf Avcı, Belediye Başkanı Fatih Üçok, Emniyet Müdürü Murat Oflaz, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, MHP İlçe Başkanı Cihan Bayraktar, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileriyle besi üreticileri katıldı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suluova'da Besicilere Yeni Hizmet Binası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement