Sümer Lisesi'nin Taşınmaması İçin İmza Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Sümer Lisesi'nin Taşınmaması İçin İmza Kampanyası

Sümer Lisesi\'nin Taşınmaması İçin İmza Kampanyası

Koyunoğlu Mahalle Muhtarı Kazım Zengin, Sümer Lisesi’nin yıkılarak Milli Eğitim Müdürlüğüne devredileceğini, Sümer Lisesi’nin ise Karakavak’a taşınacağına söyleyerek, yıkılmaması için imza kapmayası başlattıklarını söyledi.

24.06.2015 15:31

Koyunoğlu Mahalle Muhtarı Kazım Zengin, Sümer Lisesi'nin yıkılarak Milli Eğitim Müdürlüğüne devredileceğini, Sümer Lisesi'nin ise Karakavak'a taşınacağına söyleyerek, yıkılmaması için imza kapmayası başlattıklarını söyledi.

Zengin, "Sümer Lisesi, Milli Eğitime devredilecek. Buradaki öğrenciler Karakavak'ta bulunan bir okula gidecekmiş. Bu okulun buradan taşınması vatandaşın ve öğrencilerin mağdur olması demektir. Taşımalı sistemle 2 vasıta değiştirmek zorunda kalacak. Asgari ücretle geçinen ya da emekli maaşı alan arkadaşlarımızın eğer bu okul burada taşınırsa çocuklar mağdur duruma düşecek. Bu bakımdan buna bir çözüm getirilmelidir. Eğer bu okul yıkılacaksa mutlaka buraya başka bir okul yapılmalıdır" dedi.

Okulun yerinde kalması için imza kampanyası başlattıklarını söyleyen muhtar Zengin, topladıkları imzaları valiliğe göndereceklerini söyledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sümer Lisesi'nin Taşınmaması İçin İmza Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement