Sungurlu Belediyesi 4 Adet Tır Damperi Aldı - Son Dakika
Yerel

Sungurlu Belediyesi 4 Adet Tır Damperi Aldı

Sungurlu Belediyesi 4 Adet Tır Damperi Aldı

Çorum'un Sungurlu Belediyesi saha çalışmalarında kullanmak üzere 4 adet TIR damperi aldı.

04.08.2012 19:56

Çorum'un Sungurlu Belediyesi saha çalışmalarında kullanmak üzere 4 adet TIR damperi aldı.

TIRSAN Treyler Adapazarı fabrikasında düzenlenen tören ile Sungurlu Belediyesi'ne satışı gerçekleştirilen 4 adet TIRSAN damperin teslimatı gerçekleştirildi.

Teslimat törenine Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Tırsan Adapazarı Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz ve DAF-Tırsan Otomotiv Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçeği katıldı.

Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya Tırsan damperi tercih etmelerinde ki en büyük etkenin TIRSAN kalitesine duydukları güven ve Tırsan treylerinin sağlamlığı ve uzun kullanım ömrü ile ilgili elde ettikleri pazar araştırması bilgileri olduğunu vurguladı. Ayrıca Tırsan servis ağının genişliğinin de satın alma kararlarını etkilediğini belirtti.

Tırsan Treyler Adapazarı Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz ise Selahaddin Uzunkaya'yı, Sungurlu Belediyesi'nin gelişimine yaptığı önemli katkılardan dolayı tebrik etti. Yılmaz, gerek altyapı çalışmaları, gerekse hızla gelişen sanayisi ile Sungurlu'nun bölgesinde önemli bir merkez olduğunu vurguladı.

Yılmaz, "Sungurlu Belediyesi'nin halkımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yürüttüğü belediye hizmetlerinde kullanmak üzere Tırsan damperi tercih etmesinden dolayı gururluyuz" dedi.

DAF-Tırsan Otomotiv Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçeği ise, "Tüm müşterilerimizden Tırsan damperin sağlamlığı ve performansı ile ilgili çok olumlu geri bildirimler alıyoruz. Belediyelerimizin de inşaat ve hafriyat işlerinde öncelikli tercihi olmaya devam edeceğiz. Sungurlu Belediyesi'nin başarılı projelerinde Tırsan Damper'i kullanması bizlere gurur vermektedir" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu Belediyesi 4 Adet Tır Damperi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement