Sungurluspor'da Mustafa Özdemir Başkan Oldu - Son Dakika
Yerel

Sungurluspor'da Mustafa Özdemir Başkan Oldu

Sungurluspor\'da Mustafa Özdemir Başkan Oldu

Sungurluspor'da yapılan olağanüstü genel kurul sonucunda eski başkan yardımcısı Mustafa Özdemir, başkanlığa getirildi.24 üyeden 19'unun katıldığı genel kurulda kulübün kapatılması ya da devamı konusunda üyelerin görüşleri alındı.

12.01.2012 11:51

Sungurlu spor'da yapılan olağanüstü genel kurul sonucunda eski başkan yardımcısı Mustafa Özdemir, başkanlığa getirildi.

24 üyeden 19'unun katıldığı genel kurulda kulübün kapatılması ya da devamı konusunda üyelerin görüşleri alındı. Toplantıda, bünyesinde 11 branş ve 600 sporcu bulunan Sungurlu'nun tek spor kulübü olan Sungurluspor'un kapanmasını istemeyen kulüp üyeleri, voleybol takımına bir sponsor bulunmasını yada bir alt lig olan 3. ligde mücadelesine devam etmesini, futbol ve güreş takımına daha fazla maddi yardımda bulunulmasını kararlaştırdı.

Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilen Mustafa Özdemir, yönetim ile önümüzdeki günlerde ilçenin önde gelen yöneticilerini ziyaret ederek yapmış oldukları çalışmaları ve yapacakları çalışmaları hakkında spor kamuoyunu bilgilendireceklerini söyledi.

Mustafa Özdemir Başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Şevket Çaylak, Cafer Eryiğit, Serkan Şansever, Bekir Çekicioğlu, Salih Kubatoğlu,Recep Uğraç, Mehmet Ergişi, Osman Yelmen, İlyas Özkan, Muammer Çuhacı, Bülent Özsaray, Seyda Ulusoy, Erdoğan Kayretli, Rıza Kayar, Hüseyin Özgündüz, M. Ali Kurnaz, Ali İlbars, Kadir Akçan ve Mehmet Akyol.

Sungurluspor'da yeni yönetimin görev dağılımının önümüzdeki günlerde yapılacağı bildirildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurluspor'da Mustafa Özdemir Başkan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement