Süper Amatör Ligi - Son Dakika
Yerel

Süper Amatör Ligi

Süper Amatör Ligi

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Diyarbakırspor 1968, ikinci yarıda 8 futbolcu transfer ederek takımı güçlendirdi.

07.02.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor 1968, ikinci yarıda 8 futbolcu transfer ederek takımı güçlendirdi.

Diyarbakırspor 1968 teknik heyette değişikliğe gidilirken yardımcı antrenörlük görevi yapan Aytekin Yıldırım'a teknik heyet sorumluluğu devredildi. Profesyonel ligde kendini ispatlamış 5 futbolcu ve Diyarbakır amatör futbolunun önemli 3 futbolcusunu kadrolarına katarak güçlendiklerini belirten Yıldırım, transferlerle birlikte takımın yaş ortalamasının gençleştiğini ifade etti.

Yıldırım, "İlk yarıya nazaran takımda birçok şeyi değiştirdik en önemli aile ortamı yaratıp sevgi ve saygıyı aşıladık. Tabi bunları yapmamızdaki en büyük destekçimiz olan Kulüp Başkanımız Bedirhan Akyol'dur. Başkanımız Akyol ve Yönetim Kurulu ikinci yarı takıma gerçekten büyük fedakarlıklar ve katkı sundu. Başkanımız ve yönetimimizin bu olumlu tavrı bizim takım olma yolunda ilerlememize çok etkili oluyor. Ligin sonunda arzuladığımız şampiyonluk kupasını başkanımıza ve yönetimimize armağan etmek istiyoruz" dedi.

Diyarbakırspor 1968 ikinci yarıda Diyarbakırspor'dan Mehmet Kızıl ile Hakan Aktaş, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan Ömer Onay, Ziraatspor'dan Erdal Savcı ile Kaya Tüzün, Yeni Diyarbakırspor'dan kaleci Cebrail Güneş, Erganispor'dan Abdullah Öz ve Batman Petrolspor'dan Uğır Ğemgin Dünen'i renklerine bağladı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süper Amatör Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement