Suriye'ye Geçmeye Çalışan 17 Kişi Yakalandı - Son Dakika
Yerel

Suriye'ye Geçmeye Çalışan 17 Kişi Yakalandı

Gaziantep'te, Suriye'deki çatışma bölgelerine geçmeye çalışan 15'i yabancı uyruklu 17 kişi yakalandı.

13.10.2015 17:31

Gaziantep'te, Suriye'deki çatışma bölgelerine geçmeye çalışan 15'i yabancı uyruklu 17 kişi yakalandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine kent merkezinde 2 aracı durdurdu. Araçlardaki 15'i yabancı uyruklu 17 kişi, gözaltına alındı.

Yabancı uyruklu şüpheliler, işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi, 2 kişi ise adliyeye sevk edildi.

Zanlıların, Suriye'deki çatışma bölgelerine geçmeye çalıştıkları öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suriye'ye Geçmeye Çalışan 17 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement