Suruç'ta Öğrencilere Giyim Ve Kırtasiye Yardımı - Son Dakika
Yerel

Suruç'ta Öğrencilere Giyim Ve Kırtasiye Yardımı

Suruç\'ta Öğrencilere Giyim Ve Kırtasiye Yardımı

Rönesans Eğitim Vakfı, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

01.11.2013 12:30  Güncelleme: 14:57

Okulun İngilizce Öğretmeni Pınar Tutum'un vakfa yazdığı ve öğrencilerin ihtiyaç duyduğu yardımları anlattığı mektubun üzerine ilçeye geldiklerini söyleyen Genel Müdür Günel, katılımcılara Rönesans Eğitim Vakfı'nın kuruluş amaçları konusunda da bilgi verdi. Günel, toplumsal duyarlılık bilincinin geliştirilmesi, kalıcı değerlerin oluşturulması ve daha nitelikli, eğitimli nesiller yetiştirilmesine yönelik desteği temel amaç edinen Vakfın, sosyal yardımlarda bulunmakla birlikte önceliğinin eğitim olduğunu vurguladı.

Programa katılarak yardımlardan dolayı vakıf yöneticilerine teşekkür eden Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi ise ''Burada yapılan her yardımın 5-6 kat geri dönüşü olacaktır. İlçemizde 34 bin öğrenci var. Bu öğrencilerin önemli bir bölümü de ihtiyaç sahibi. Rönesans Holding'i, kurduğu eğitim vakfı kanalıyla gerçekleştirdiği bu yardımlardan dolayı yürekten kutluyorum'' diye konuştu.

Törenin ardından Genel Müdür Günel, beraberinde getirdiği eğitim materyalleri ve ihtiyaç malzemelerini törene katılan davetlilerle birlikte çocuklara dağıttı. 500 adet ''Eğitim seti'' , 2 in 500 adet 100 Temel Eser, bir bilgisayar, bir projeksiyon cihazı ve okula temizlik malzemelerinin yanı sıra okul öncesi sınıflardaki çocukların kullanımına uygun çeşitli oyuncakları alan öğrenciler vakıf üyelerine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Suruç'ta Öğrencilere Giyim Ve Kırtasiye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement