Swarovskı Işıltısı Sanko Park'ta - Son Dakika
Yerel

Swarovskı Işıltısı Sanko Park'ta

Swarovskı Işıltısı Sanko Park\'ta

Kendi markasıyla koleksiyonlarını oluşturan dünyanın en büyük kesme kristal üreticisi Swarovski, Gaziantep'te ilk mağazasını Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde açtı.

13.09.2013 10:29

Kendi markasıyla koleksiyonlarını oluşturan dünyanın en büyük kesme kristal üreticisi Swarovski, Gaziantep'te ilk mağazasını Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde açtı.

Melis ve Ayşegül Konukoğlu tarafından işletilecek Swarovski Gaziantep mağazasının açılışı, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adil Sani Konukoğlu, Swarovski Türkiye Genel Müdürü Aslı Tezcan ve seçkin davetlilerin katıldığı kokteylle gerçekleştirildi.

Swarovski Gaziantep mağazasında kristalin ne kadar yaratıcı, göz alıcı ve farkı şekillerde kullanılabileceğinin göstergesi olan mücevherlerden saatlere, küçük deri aksesuarlardan kristal objelere kadar pek çok farklı ürün markanın tutkunları ile buluşuyor.

Modası hiçbir zaman geçmeyen klasik parçalardan günün eğilimlerini yansıtan özel tasarımlar, her yaştan tüm kadınlara farklı ortamlarda kullanabilecekleri seçenekler sunulan mağazada, yılbaşı, Sevgililer Günü, Anneler Günü gibi özel günlerde hediye alışverişini kolay ve keyifli hale getirecek geniş bir ürün yelpazesi yer alıyor.

Gaziantep mağazasının açılmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Swarovski Türkiye Genel Müdürü Aslı Tezcan, şunları söyledi:

"Uzun zamandır Gaziantep mağazamız için uygun bir lokasyon arayışı içerisindeydik. Sanko Park'ta açmayı tercih ettik. Gaziantep'te olmaktan son derece mutluyuz. Çünkü Sanko Park hem marka miksi hem alışveriş merkezi konumu itibariyle bizim için çok önemli. Swarovski ışıltısını biz artık müşterimizin ayağına getirmek istedik. Çünkü diğer şehirlerde bizim Gaziantep'ten çok fazla müşterimiz oluyordu."

Tezcan, dünyanın en büyük kristal taş üreticisi olan Swarovski'nin kendi adını taşıyan el işçiliği takılar, aksesuar, ev dekorasyonu ve sanat objeleri koleksiyonu olduğunu kaydetti.

SWAROVSKI

Vizyoner bir mucit olan Daniel Swarovski, 1895 senesinde kristal mücevher taşlarını kesmek ve parlatmak için daha yeni geliştirdiği makinesiyle birlikte Avusturya, Tyrol'daki Wattens kasabasına taşınmıştır. Moda dünyasında devrim başlatan bu başlangıç noktasından sonra Swarovski, moda, mücevher ve yakın zamanlarda da aydınlatma, mimari ve iç dekorasyon alanlarında kullanılan hassas-kesim kristal üretiminde dünya lideri konumuna ulaşmıştır.

Bugün şirket beşinci nesil aile üyeleri tarafından yönetilmekte olup dünya çapında yaklaşık 25 bin çalışana, 120'den fazla ülkede ofise ve 2012 yılındaki 2,38 milyar euro ciroya ulaşmıştır. Swarovski'nin iki temel faaliyet alanı vardır: Birincisi, endüstriye komponent üretmek ve satmak, ikincisi de tasarım-temelli bitmiş ürünler yaratmaktır. Swarovski kristalleri, uluslararası tasarımın vazgeçilmez bir bileşeni haline gelmiştir. Şirket, 1965 senesinden beri gerçek ve imitasyon hassas-kesim yüksek kalitedeki ürünleriyle mücevher endüstrisine hizmet etmektedir.

Swarovski'nin şirketin özündekini sergileyen, kendi markalarıyla pazara sunduğu, aksesuar, mücevher ve ev dekorasyon ürünleri, önemli tüm moda merkezindeki 2,350'den fazla perakende satış dükkanında satılmaktadır. Swarovski Crystal Society'nin (SCS) ünlü kristal heykellerine meraklı koleksiyoncularının dünyadaki üye sayısı 300.000'e yaklaşmıştır. Wattens'teki multimedya kristal müzesi Swarovski Kristallwelten, Swarovski'nin yenilik ve ilham dolu evreni şerefine 1995 senesinde açılmıştır.

SANKO PARK

Gaziantep'in önde gelen yaşam alanı olan Sanko Park Alışveriş Merkezi, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip.

Sanko Park'ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D& R, Twist, Toyzz Shop, İpekyol, Migros, Defacto, Mango, Koton, Flo ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık bir milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla marklara ve kaliteyi arayan tüketicilere ortak buluşma alanı sunuyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Swarovskı Işıltısı Sanko Park'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement