Takımlarını "Gönül Gözleriyle" Destekleyecekler - Son Dakika
Yerel

Takımlarını "Gönül Gözleriyle" Destekleyecekler

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Sivasspor ile karşılaşacak Samsunspor'u ligin son maçında yaklaşık 50 görme engelli taraftar tribünden destekleyecek.

06.04.2012 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Sivasspor ile karşılaşacak Samsunspor'u ligin son maçında yaklaşık 50 görme engelli taraftar tribünden destekleyecek.

Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şube Başkanı Aynur Yiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dernek üyeleriyle birlikte yarın Süper Lig'de kalma adına hayati önem taşıyan maça çıkacak Samsunspor'a destek olacaklarını söyledi.

Gönül gözleriyle, kırmızı-beyazlı takımın ligde iyi bir noktada yer alması için desteklerini maç saatinde tribünden yapacaklarını anlatan Yiğit, şöyle devam etti:

"Takımımızın hak ettiği yerde olmadığını biliyoruz ama inşallah bundan sonra başkanımız Kazım Gürol Yılmaz'ın önderliğinde Samsunspor'umuzun bayrağı çok iyi noktalarda dalgalanacak. Bizim için görüntünün bir anlamı yok, hissederek duygularımızla birlikte kulaklarımızı birleştireceğiz ve Samsunspor'un maçını gönül gözümüzle izleyeceğiz. Yarın 50 civarında üyemizle tribünde olacağız."

Dernek eğitim sekreteri Tayfur Arslan ise Samsunspor'un ligde kalacağına inandıklarını vurgulayarak, "Takımımızın Spor Toto Süper Lig'de olması ilimize çok büyük katkılar sağlamakta. Bu nedenle Samsunspor'un ligden düşmemesini temenni ediyoruz. Ayrıca bize stadyuma gelmemiz için araç tahsis eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Altunsoy'a teşekkür ediyoruz" dedi.

- SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Takımlarını 'Gönül Gözleriyle' Destekleyecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement