Taksi Şoförlerinden Belediye Başkanı Külcü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Taksi Şoförlerinden Belediye Başkanı Külcü'ye Ziyaret

Çorum Taksiciler ve Minibüsçüler Odası üyeleri, Belediyesi Başkanı Muzaffer Külcü'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

03.01.2012 14:20

Çorum Taksiciler ve Minibüsçüler Odası üyeleri, Belediyesi Başkanı Muzaffer Külcü'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Şoför esnafını makamında ağırlayan Başkan Külcü, "Taksi Duraklarının Modernizasyonu Projesi" kapsamında Çorum'daki taksi duraklarını yenileme ve birleştirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Çorum'da bulunan bütün taksi duraklarını banka desteği ile yenilemeyi hedeflediklerini belirten Külcü, "İlimiz, Türkiye'de ilk defa tüm taksi duraklarını banka desteğiyle yaptırmıştır. 27 adet durağımızın sözleşmesini yaptık. Yenilenmeylen 8 durağımız kaldı. Bu duraklarımızı da yenileyip 2012 yılının ortalarına gelmeden taksi duraklarımızı konfora kavuşturacağız. Güzel olan her işin arkasındayız. Bu şehir için kim bir adım atarsa biz onunla birlikte iki adım atarız" diye konuştu.

Anadolu'da ilk kez böyle bir uygulamanın Çorum'da hayata geçirildiğini ifade eden Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli ise, desteklerinden dolayı Başkan Külcü'ye teşekkür etti.

Gayretli, "Amacımız Çorum'a ve Çorum halkına yakışır taksi duraklarını hizmete sunmak. Bankalarımızın desteği ile içerisinde klima, televizyon, dolap ve oturma grubu gibi malzemelerin yer aldığı modern duraklar için esnafımızın cebinden tek bir kuruş çıkmadı. Projemize verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaret, pasta kesimiyle sona erdi.

- ÇORUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taksi Şoförlerinden Belediye Başkanı Külcü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement