- Çorum'da bazı sendika ve meslek örgütü üyesi bir grup, Taksim Gezi Parkı'nda yaşananları protesto etmek amacıyla iş bırakma eylemi yaptı
Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) üyesi bir grup, toplandıkları Bahabey Caddesi'nden, Gazi Caddesi'ni takiben Hürriyet Meydanı'na yürüdü.
Döviz ve pankartlar taşıyan grup, yürüyüş sırasında çeşitli sloganlar attı.
Grup adına açıklama yapan Eğitim-Sen Çorum Şube Başkanı Mehmet Öztürk, Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olayları ve polisin tavrını eleştirdi.
Grup, açıklamanın ardından olaysız dağıldı. - Çorum
Son Dakika › Yerel › Taksim Gezi Parkı Odaklı Gelişmeler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.