Talas Belediye Meclisi Mayıs Ayı Gündem Maddelerini Oy Birliğiyle Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Talas Belediye Meclisi Mayıs Ayı Gündem Maddelerini Oy Birliğiyle Kabul Etti

Talas Belediye Meclisi Mayıs Ayı Gündem Maddelerini Oy Birliğiyle Kabul Etti

Talas Belediye Meclisi, 17 gündem maddesini oy birliğiyle kabul etti. Toplantıda, çeşitli konuları içeren İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Mali Hizmetler Müdürlüğüne ait gündem maddeleri de karara bağlandı. Ayrıca, çeşitli konular da oy birliğiyle kabul edildi. Toplantının sonunda meclis üyelerine Prof. Dr. Ziya Avşarın kaleme aldığı Yunus Emre Divanı Risaletün-Nushiyye Orijinal Metin kitabı hediye edildi.

09.05.2023 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas Belediye Meclisi, mayıs ayı gündeminde bulunan 17 maddeyi karara bağladı. Gündemde yer alan maddelerin tamamı oy birliğiyle kabul edildi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın başkanlığında gerçekleşen toplantıda çeşitli komisyon raporlarıyla, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Mali Hizmetler Müdürlüğüne ait çeşitli konuları içeren gündem maddeleri de karara bağlandı. Toplantının açılışında konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, sözlerine hafta sonu gerçekleştirilecek 14 Mayıs seçimlerinin vatan ve millet için hayırlı olmasını dileyerek başladı. Başkan Yalçın, seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirterek, "Cenabı Allah'tan seçimlerin memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi. Daha sonra gündemde yer alan konulardan Zincidere 100. Yıl Mesire Alanının hizmetlerinin artırılması ve uygulanacak kuralların belirlenmesini içeren yönetmelik, meclis üyesi Adnan Özer'in Pınarbaşı ilçesi Ayvacık Mahallesindeki 230 bin metrekarelik tarlasının belediye tarafından ekilerek depremzedeler yararına değerlendirilmesi gibi konular da oy birliğiyle kabul edildi. Mecliste ayrıca belediyenin ağır vasıtalarında kullanılan tuzlama, kar bıçağı, damper vb. kullanım ömrü tamamlanan ataşmanların açık artırma usulüyle ihaleye çıkarılarak satılması ile Reşadiye'de mülkiyeti belediyeye ait arsa üzerine hayırsever Mustafa Öztürk tarafından yapılması planlanan yatılı Kur'an kursu inşaatı için protokol imza yetkisi de karara bağlandı.

Toplantının sonunda meclis üyelerine, Talas Belediyesi yayınları arasında çıkan Prof. Dr. Ziya Avşar'ın kaleme aldığı Yunus Emre Divanı Risaletü'n-Nushiyye Orijinal Metin kitabı hediye edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Talas Belediye Meclisi Mayıs Ayı Gündem Maddelerini Oy Birliğiyle Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement