Talas'ın Girişimc,leriödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Talas'ın Girişimc,leriödüllendirildi

Talas\'ın Girişimc,leriödüllendirildi

Talas Esnaf ve Sanatkarlar Odası ilçe ekonomisine katkıda bulunan girişimci esnaf ve sanatkarlara plaket verdi.

05.04.2012 14:28

Talas Esnaf ve Sanatkarlar Odası ilçe ekonomisine katkıda bulunan girişimci esnaf ve sanatkarlara plaket verdi.

Plaketleri yukarı mahalle ve köylerde bulunan esnaf ve sanatkarların işyerlerinde teslim eden Talas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, böylelikle esnaf ve sanatkarların sorunlarını da dinlemiş oldu.

Kamber, Sakaltutan, Süleymanlı, Yamaçlı köyü ile Kepez beldesindeki esnaf ve sanatkarları dolaşarak hem sorunlarını dinleyen hem de plaket takdim eden oda başkanı Alaattin Kayabaşı ve yönetim kurulu üyeleri Cüneyt Koçakel, Metin Koçak ve Serken Ekinci'i ile birebir görüşme imkanı bulan esnaf, kendilerine takdim edilen plaket vesilesi ile gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Talas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alaattin Kayabaşı, "Talas ekonomisine katkıda bulunan esnaflarımızı onore etmek için kendilerine plaket takdim ederek esnaflarımızı ziyaret ediyoruz.Hem bu vesile ile düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde, esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını dinleyerek devletimizin esnaf ve sanatkarlarımız için sağladığı kredi ve teşvik destekleri konusunda bilgiler aktarıyoruz." dedi.

Esnaf odası başkanı Kayabaşı,"Büyüyen ülke ekonomisi ile birlikte esnaf ve sanatkarların da büyüdüğünü görmek bizleri ayrıca memnun ediyor." şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Talas'ın Girişimc,leriödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement