Tansu Uzun, Askf Başkanlığı'na Aday Olduğunu Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Tansu Uzun, Askf Başkanlığı'na Aday Olduğunu Açıkladı

Tansu Uzun, Askf Başkanlığı\'na Aday Olduğunu Açıkladı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) As Başkanlığı ve FİA Dünya Ralli Grubu İcra Kurulu üyeliği görevlerini sürdüren ve bir dönem Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda Genel Başkan vekilliği yapan Mehmet Tansu Uzun, ASKF Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

10.06.2014 16:20

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) As Başkanlığı ve FİA Dünya Ralli Grubu İcra Kurulu üyeliği görevlerini sürdüren ve bir dönem Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda Genel Başkan vekilliği yapan Mehmet Tansu Uzun, ASKF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hüseyin Kama'nın vefatıyla birlikte boşalan Başkanlık için, adaylar çıkmaya başlarken, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) As Başkanlığı ve FİA Dünya Ralli Grubu İcra Kurulu üyeliği görevlerini sürdüren ve bir dönem Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda Genel Başkan vekilliği yapan, Sakarya'da ve diğer illerde görev üstlendiği alanlarda bir çok başarılı çalışmalara imza atan İşadamı Mehmet Tansu Uzun, ilk kongrede ASKF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. ASKF'nin içyapısını ve durumunu çok iyi bildiğini ifade eden Mehmet Tansu Uzun, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda kurumsal olarak bir dönem Başkanlık yaparak, bu görevini yeni başkana teslim edeceğini ifade etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tansu Uzun, Askf Başkanlığı'na Aday Olduğunu Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement