Tarsus'ta "Atletizm Oyunları"Nda Decereye Girenler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Tarsus'ta "Atletizm Oyunları"Nda Decereye Girenler Ödüllendirildi

Tarsus\'ta "Atletizm Oyunları"Nda Decereye Girenler Ödüllendirildi

Tarsus Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Atletizm Oyunları”nda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları törenle verildi.

09.06.2014 14:12

Tarsus Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Atletizm Oyunları"nda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları törenle verildi.

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Tarsus Spor Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, amaçlarının geleceğin sporcularını yetiştirmek olduğunu söyledi.

Beşay sürenoyunlarda  35 okuldan 560 öğrencinin yarışlara katıldığını ve Kaymakam Hasan Göç'ün bu etkinliğe büyük destek verdiğini belirten Demir, atletizm sporunda yetenekli olan öğrencilerin tespitinde büyük katkı sağlayan bu etkinliği önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımlı olarak organize edeceklerini ifade etti.

Yarışmlarda başarılı olan 6 takım ve 180 sporcuya Kaymakam Hasan Göç, Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Volkan Başaran, Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Elif Seda Sağlam, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir ve diğer kurum müdürlerince kupaları ve madalyalarını verdi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tarsus'ta 'Atletizm Oyunları'Nda Decereye Girenler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement