Taşova Yibo İkinci Yarıya Galibiyetle Başlamak İstiyor - Son Dakika
Yerel

Taşova Yibo İkinci Yarıya Galibiyetle Başlamak İstiyor

Taşova Yibo İkinci Yarıya Galibiyetle Başlamak İstiyor

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Taşova YİBO başantrenörü Sercan Şenel, hafta sonu İzmir deplasmanında Göztepe ile oynayacakları ikinci yarının ilk maçını kazanarak devreye galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

17.01.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Taşova YİBO başantrenörü Sercan Şenel, hafta sonu İzmir deplasmanında Göztepe ile oynayacakları ikinci yarının ilk maçını kazanarak devreye galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

Ligin ilk yarısını lider olarak başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirten Şenel, ikinci yarının ilk yarıya göre daha zorlu geçeceğini söyledi.

Bundan sonra telafisi olmayan bir döneme girildiğini, her maçın final havasında oynanacağını anlatan Şenel, şunları kaydetti:

"İlk yarıda oynadığımız 11 maçta 10 galibiyet 1 mağlubiyet aldık. Hedefimiz ligin ikinci yarısında da bu başarıyı yakalamak. Ligin ikinci yarısına İzmir deplasmanında Göztepe maçı ile başlıyoruz. Amacımız bu maçtan galip gelmek ve ikinci yarıya galibiyetle başlamak. Tüm takımlara başarılar diliyoruz." - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taşova Yibo İkinci Yarıya Galibiyetle Başlamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement