Tavşanlı Heyetinden Bakan Kılıç'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı Heyetinden Bakan Kılıç'a Ziyaret

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu başkanlığındaki heyet, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

10.01.2012 10:40

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu başkanlığındaki heyet, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, yaptığı yazılı açıklamada, heyette Hatipoğlu ve kendisinin yanı sıra AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Nejat Tülek, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, TKİ Tavşanlı Linyit spor Kulübü Başkanı Zafer Atalay, Ticaret ve Sanayi Odası ile Leblebiciler Odası temsilcilerinin yer aldığını bildirdi.

Ankara'da önce AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu'yu ziyaret ettiklerini, Kılıç'a düzenledikleri ziyarette Kavuncu'nun da yer aldığını belirten Güler, şunları kaydetti:

"Tavşanlı'ya spor salonu, gençlik merkezi ve çim antrenman sahaları yapılması ile TKİ Tavşanlı Linyitspor'a destek verilmesi konularında talepte bulunmak üzere Bakan Kılıç'ı makamında ziyaret ettik. Sayın Bakan, 70 bin nüfuslu bir ilçede spor salonu olmamasını bir eksiklik olarak niteledi. Tavşanlı'nın önceliklerinin belirlenmesi noktasında ortak çalışmalar yürütülerek Bakanlık düzeyinde her zaman destek olacağını ifade etti. Yerel yönetim olarak eksiklerimizi tespit edip gidermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tavşanlı'nın yerel dinamiklerinin bir arada olması ve benlikten çok biz bilinciyle hareket ederek ilçemizin yükselişinin devamını sağlamış olmayı umut ediyoruz. Bu birliktelikte emeği geçen herkese ve bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Vural Kavuncu'ya teşekkür ederim."

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tavşanlı Heyetinden Bakan Kılıç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement