Tedavi Olduğu Kliniğe Bağış Yaptı - Son Dakika
Yerel

Tedavi Olduğu Kliniğe Bağış Yaptı

Tedavi Olduğu Kliniğe Bağış Yaptı

Çocukluktan beri epilepsi hastalığı ile uğraşan ve ilaçla epilepsi nöbetleri bir türlü durmayan Feray Karagül, ameliyatla hastalığından kurtuldu.

29.11.2013 14:59  Güncelleme: 15:01

Çocukluktan beri epilepsi hastalığı ile uğraşan ve ilaçla epilepsi nöbetleri bir türlü durmayan Feray Karagül, Tıp Fakültesi'nde yapılan ameliyatla hastalığından kurtuldu.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahi Anabilim Dalı'nda yapılan epilepsi ameliyatında nöbetlerinden kurtulan Feray Karagül, şifa bulduğu kliniğe intraoperatif ultrason cihazı (ALPHA 7 SP) bağışladı. Daha önce de Nöroloji Kliniğine 2 adet Epilepsi monitorizasyon odası bağışlayan Feray Karagül, cihazın teslim töreninde yaptığı konuşmada, burada tetkik edilen hastaların şifa bulduğunu görmekten mutlu olduğunu, ihtiyaç olduğu takdirde bağış yapmaya devam edeceğini söyledi. Törene katılan Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Güllülü de bağışçı Feray Sarıgül'e teşekkür etti. Prof.Dr. Ahmet Bekar da Beyin ve Sinir Cerrahisinin tüm öğretim üyeleri adına Feray Karagül'e teşekkür plaketi verdi. Prof. Dr. Ahmet Bekar, bağışlanan cihazın beyin ve sinir cerrahi ameliyatları için büyük bir teknolojik ilerleme olduğunu ifade ederek, bu bağışın üniversitemize kazandırılması aşamasında yardımlarını esirgemeyen İncekaralar Firması yetkilisine de teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tedavi Olduğu Kliniğe Bağış Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement