Tefenni Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Tefenni Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr.Genç."Bu yıl okulumuzdan 119 öğrenci mezun oldu".

07.06.2013 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Genç:

"Bu yıl okulumuzdan 119 öğrenci mezun oldu"

Okulun bahçesinde düzenlenen törende konuşan Tefenni MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Genç, yüksekokulun ilçede eğitim kalitesini artırmak ve ekonomik güç sağlamak gibi bir misyonu üstlendiğini söyledi. Okuldan mezun olan öğrenci sayısının her geçen gün arttığına işaret eden Genç, bunun Tefenni için büyük bir şans olduğunu vurguladı.

Mezun olan öğrencilerin ilçeye kültürel ve ekonomik anlamda katkıda bulunduğunu anlatan Genç, öğrencilerin bundan sonraki yaşamlarında da "Tefenni'nin turizm elçisi" olacaklarını kaydetti. Genç, bu yıl Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölümünden 20, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümünden 28, Bilgisayar Programcılığı Bölümünden 71 öğrencinin mezun olduğunu belirterek, "Bu yıl okulumuzdan 119 öğrenci mezun oldu. Öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarı diliyorum" dedi.

Törende, okul birincisi 58 yaşındaki Süheyla Çiğdem Pekiner tarafından yaş kütüğüne isim çakıldı ve dereceye giren öğrencilere sertifikaları verildi.Tören, öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla sona erdi.

Törene, Tefenni Belediye Başkanı Bayram Kavak, Karamanlı Belediye Başkanı Mehmet Özger, Tefenni Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Musa Bayram, çevre beldelerin belediye başkanları, akademik personel, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tefenni Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement