Tekden Koleji Öğrencileri Yeteneklerini Sergiledi - Son Dakika
Yerel

Tekden Koleji Öğrencileri Yeteneklerini Sergiledi

Tekden Koleji Öğrencileri Yeteneklerini Sergiledi

Tekden Koleji tarafından düzenlenen gecede, Tekden Kolejli öğrenciler yeteneklerini sergiledi.

08.06.2014 10:29

Tekden Koleji tarafından düzenlenen gecede, Tekden Kolejli öğrenciler yeteneklerini sergiledi.

Sabancı Kültür Sitesi'nde düzenlenen gece, saygı duruşunda bulunulmasının ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı. Gece, Tekden Koleji ilkokul öğrencilerinin piyano gösterisi ile devam etti. Öğrencilerin birbirinden güzel şarkıları seslendirmesi ile devam eden geceye, velilerde yoğun ilgi gösterdi.

Düzenlenen etkinlik hakkında bilgiler veren Tekden Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Akar, "2013-2014 yılının sonunda çocuklarımızın yıl içerisinde yaptıkları sanatsal ve sportif faaliyetlerinin genel bir değerlendirmesi oldu. Buna bir final geçeside diyebiliriz" dedi.

Akademik çalışmaların yanı sıra sosyal faaliyetleri de önemsediklerinin altını çizen Akar, "Tekden Kolejleri olarak okulumuzda sadece akademik başarıyı önemsemiyoruz. İyi bir akademik başarının yanında sosyal olarak değerlerine bağlı bireylerde yetiştirmek bizim en büyük amaçlarımızdan birisidir. O yüzden çocuklarımız yıl içerisinde kulüp faaliyetlerinde yer almaktadır. 17 dalda farklı hem müzik hem spor hem de sanat alanında kulüplerimiz var" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekden Koleji Öğrencileri Yeteneklerini Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement