Tekirdağspor, Silivrispor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Yerel

Tekirdağspor, Silivrispor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Tekirdağspor, Silivrispor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Tekirdağspor, deplasmanda oynayacağı Silivrispor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

01.10.2015 10:35

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Tekirdağspor, deplasmanda oynayacağı Silivrispor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Tekirdağspor oyuncuları, Spor Toto 3. Lig 1. Grup 7. haftada deplasmanda karşılaşacağı Silivrispor maçı hazırlıklarını 13 Kasım Stadı'nda yaptığı çift kale maçla sürdürdü. Sakatlığı bulunan Birol Öztürk ve Serdal Alan takımdan ayrı çalıştı.

Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, Silivrispor'a karşı iyi bir mücadele sergileyerek üst sıralara yükselmek istediklerini belirterek, "Silivrispor maçı için hazırlıklara başladık. Bu hafta maçı sentetik sahada oynayacağımız için, biz de sentetik sahada antrenmanlarımızı yapacağız. Takımımızda Serdal ve Birol'un sakatlıkları var. Serdal bu hafta oynayamayacak, Birol için ise Cuma günü tekrar değerlendirme yapacağız. Amacımız 9 günde oynayacağımız 3 maçtan alabileceğimiz en yüksek puanları almak. Tabi ki, öncelik Silivrispor maçı. Rakibimiz de maçı kazanarak nefes almak isteyecektir. Biz de galibiyetlerimizi arttırarak üst sıralara yükselmek istiyoruz. Seyirciler açısından güzel bir maç olacağını düşünüyorum" dedi.

Silivrispor – Tekirdağspor maçı 3 Ekim Cumartesi günü saat 13.00'da Silivri Stadyumu'nda oynanacak. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağspor, Silivrispor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement