Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'tan Seyitgazi'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'tan Seyitgazi'ye Ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç\'tan Seyitgazi\'ye Ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tepebaşı’nın kardeş kenti Seyitgazi ilçesini ziyaret ederek, çeşitli temaslarda bulundu. Başkan Ataç, ziyaretinde ilçe esnafı ile de bir araya geldi.

06.03.2023 15:40  Güncelleme: 15:49

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tepebaşı'nın kardeş kenti Seyitgazi ilçesini ziyaret ederek, çeşitli temaslarda bulundu. Başkan Ataç, ziyaretinde ilçe esnafı ile de bir araya geldi.

Başkan Ataç, Eskişehir'in ilçelerine yaptığı ziyaretlerine Tepebaşı'nın kardeş kenti Seyitgazi ile devam etti. Ataç, ilçede ilk olarak Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe'yi ziyaret etti. Seyitgazi Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen ziyarette, CHP Seyitgazi İlçe Başkanı İsmet Ayrancı ve Meclis üyeleri de hazır bulundu.

Ataç ve Tepe, kent ve ilçe gündemine ilişkin sohbet etti. Seyitgazi'de Başkan Ataç'ı ağırlamaktan mutlu olduklarını belirten Tepe, Tepebaşı Belediyesi ile kardeş şehir olduklarını hatırlatarak Ataç'a destekleri için teşekkür ederken; Ataç da misafirperverliğinden ötürü Tepe'ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Tepe, Başkan Ataç'a Seyitgazi'yi temsilen bir küre ve Atatürk fotoğrafı hediye etti.

PARTİLİLER İLE BULUŞTU

Başkan Ataç, daha sonra CHP Seyitgazi İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek İlçe Başkanı İsmet Ayrancı ve partililerle bir araya geldi. Ayrancı, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilçedeki çalışmalar hakkında Başkan Ataç'a bilgi verdi. Ataç da Ayrancı ve yönetimine başarılar diledi.

ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Başkan Ataç, Seyitgazi ziyaretinde ilçe esnaflarıyla bir araya geldi. Esnaf ve ilçe sakinleriyle sohbet eden Ataç, günün sonunda bir değerlendirmede bulundu. Ataç, şunları söyledi:

"Eskişehir'imizin ilçelerine gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün de kardeş kentimiz Seyitgazi'de partimizin ilçe yönetimi, belediye başkanımız ve ilçe kaymakamımızla görüşmeler gerçekleştirdik. Ardından da vatandaşlarımız ve esnaflarımız ile bir araya geldik. Her zaman insanlarla birebir temas etmenin çok önemli olduğuna inanmışımdır. İlçe halkımız da bizleri çok sıcak karşıladı. Kendilerine misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'tan Seyitgazi'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement