Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Cumhuriyetin 100. yılı için özel bir konser düzenliyor - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Cumhuriyetin 100. yılı için özel bir konser düzenliyor

Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Cumhuriyetin 100. yılı için özel bir konser düzenliyor

Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Aytaç Karausta şefliğinde çalışmalarına devam ederken Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla özel bir konser düzenliyor. Konserde, sevilen eserler Şef Aytaç Karausta yönetiminde seslendirilecek ve konser ücretsiz olarak izlenebilecek.

17.10.2023 16:32  Güncelleme: 16:35

Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Cumhuriyetin 100'üncü yılı dolayısıyla özel bir konser ile izleyici karşısına çıkacak.

Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Aytaç Karausta şefliğinde çalışmalarına devam ederken birbirinden özel konser programları düzenlemeyi sürdürüyor.

Bugüne kadar sahnelediği performanslarla beğeniyle takip edilen koro, Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek konserde, sevilen eserleri Şef Aytaç Karausta yönetiminde Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için icra edecek. Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun çeşitli yörelerden derlenen eserleri seslendireceği konser, 21 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da ücretsiz olarak izlenebilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Cumhuriyetin 100. yılı için özel bir konser düzenliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement