Tesviyeciler ve Madeni Sanatkarlar Odası'ndan Müsiad'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tesviyeciler ve Madeni Sanatkarlar Odası'ndan Müsiad'a Ziyaret

Sivas Tesviyeciler ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Demirgil ve yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD Sivas Şubesi'ni ziyaret etti.

28.05.2012 14:40

Sivas Tesviyeciler ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Demirgil ve yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD Sivas Şubesi'ni ziyaret etti.

Sivas Tesviyeciler ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Demirgil, ziyarette yaptığı açıklamada, MÜSİAD'ın faaliyetlerini ilgiyle takip ettiklerini söyledi.

Sivas için her birey, her kurum ve her STK'nın çaba sarf etmesi gerektiğini ifade eden Demirgil, "Biz inanıyoruz ki MÜSİAD Sivas Şubesi, bu memleket için en iyisini yapmak adına uğraşlarını sürdürüyor" dedi.

Demirgil, oda olarak kendilerinin de Sivas için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti

MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Tahir Kavdır da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bizim önceliğimiz birbirimizi sevmek olmalıdır. Sivas'ta olumsuzluklardan bahsederek enerjimizi tüketmememiz gerekir. İşveren himayesi altındaki işçisini gözetmeli, hakkını teri soğumadan vermeli, işçi ise 'ben olmasam fabrika veya bu iş yeri olmaz' mantığını üzerinden atmalı" dedi.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tesviyeciler ve Madeni Sanatkarlar Odası'ndan Müsiad'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement