Thk Bartın'da 90. Yılını Kutluyor - Son Dakika
Yerel

Thk Bartın'da 90. Yılını Kutluyor

Thk Bartın\'da 90. Yılını Kutluyor

Türk Hava Kurumu’nun (THK) doksanıncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Bartın THK tarafından çelenk sunum töreni gerçekleştirildi.

16.02.2015 12:59

Türk Hava Kurumu'nun (THK) doksanıncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Bartın THK tarafından çelenk sunum töreni gerçekleştirildi.

Törene, THK Bartın Şube Başkanı Sabri Aktaş, Bartın Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü polisleri ve THK Bartın Şubesi üyeleri katıldı. THK Bartın Şube Başkanı Sabri Aktaş Atatürk anıtına çelenk bıraktı. THK Bartın Şube Başkanı Sabri Aktaş yaptığı açıklamada, "Doksanıncı yıl sevincimizi, bizimle paylaştığınız için THK adına teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhuriyetin ilk çeyrek yüzyılında Atatürk'ün önderliğinde ve halkımızın olağanüstü desteğiyle çıktığımız zorlu yolda THK olarak birçok başarıya imza attık. Bugün Türk havacılığı, askeri boyutuyla, sivil havacılıkla, uluslararası ortamda ve bölgemizde güçlü ve saygın bir konuma sahipse, THK'nin katkılarını anımsatmak, hakkımız ve gururumuzdur. Bu vesileyle Türk Hava Kurumu ve Türk Havacılığı uğruna canlarını veren şehitlerimizi rahmetle, emeği geçenleri saygıyla anıyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Thk Bartın'da 90. Yılını Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement