Tire Belediyespor, Muğla Ormanı Spor'u 80-65 Yendi - Son Dakika
Yerel

Tire Belediyespor, Muğla Ormanı Spor'u 80-65 Yendi

Tire Belediyespor, Muğla Ormanı Spor\'u 80-65 Yendi

Geçtiğimiz yıl talihsiz bir şekilde averajla Basketbol İkinci Ligi'nden düşen Tire Belediyespor, bu sezon Bölgesel ligde mücadelesini sürdürüyor.

05.11.2012 07:31

Geçtiğimiz yıl talihsiz bir şekilde averajla Basketbol İkinci Ligi'nden düşen Tire Belediyespor, bu sezon Bölgesel ligde mücadelesini sürdürüyor.

İyi bir kadro ile Lig'e başlayan yeşil beyazlılar, ilk maçlarını kendi evlerinde Muğla Orman Spor ile oynadılar. Maça rahat başlayan Tire Belediye, kendi evinde olmanın avantajını da kullanınca ilk periyotu 25-17 önde tamamladı. İkinci periyotta Muğla Orman Spor'un yaptığı tam saha baskısına aynı şekilde cevap veren yeşil beyazlı ekip, soyunma odasına 41-30 önde girdi.

Üçüncü çeyrekte adeta sahada rüzgar gibi esen Tire Belediye, oyunun kontrolünü tamamen ele geçirerek bir ara farkı 24 sayıya kadar çıkardı. Muğla Orman spor'un çabaları ile üçüncü çeyrek 66-45 Tire belediye'nin üstünlüğü ile son buldu. Son çeyrekte ise Muğla Orman Spor varını yokunu ortaya koyarak baskıyı arttırdı ve

maçın bitimine üç dakika kala farkı sekiz sayıya kadar indirdi. Tire Belediyespor'un geçtiğimiz yıl İkinci Lig kadrosunda olan ve bu sezon takımda da oynayan Berzah ve Alper'in tecrübesi son dakikalarda Muğla Orman Spor'a geçit vermedi ve maç 80-65 Tire Belediye'nin üstünlüğü ile son buldu.

SALON: Tire Belediyesi Spor Kompleksi

Hakemler: Can Mavisu ***,

Polat Bardak ***

TİRE BELEDİYESPOR:

Mert Kader *** (14),

Mert ** (3),

Çağlar *** (15), Berzah **** (23), Ercan *** (13),

Vahap **, Furkan **, Çetin **, Burak ** (2), Alper **** (10)

MUĞLA ORMAN SPOR: Cemre ** (1), Orkun **** (27), Egemen *** (9), Ender ** (1), Tolga ** (3), Hasan *** (10), Burak ** (2), Anıl *** (12) - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tire Belediyespor, Muğla Ormanı Spor'u 80-65 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement