Tiyatro Yapan Türkü Söyleyen Okul - Son Dakika
Yerel

Tiyatro Yapan Türkü Söyleyen Okul

Tiyatro Yapan Türkü Söyleyen Okul

Ekin Koleji Veli Tiyatrosu, 'Artiz Mektebi'yle izleyenleri kahkahaya boğdu.

25.05.2013 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekin Koleji Veli Tiyatrosu, 'Artiz Mektebi'yle izleyenleri kahkahaya boğdu.

Yıllardır çalışmalarını sürdüren İzmir Ekin Koleji Veli Tiyatrosu 'EveT' Oyuncuları, yeni bir oyunla bir kez daha 'perde' dedi. Tamamıyla velilerden oluşan tiyatro topluluğu, Müjdat Gezen ve Kandemir Konduk'un yazdığı 'Artiz Mektebi' oyununu başarıyla sahneye koydu.

Gülgün Çallı ve Eda Erdem'in yönettiği, İlhan Çınar'ın müziklerini, Canan Güneri'nin afiş tasarımını, Filiz Kutlu'nun dekor tasarımını yaptığı oyunda, başta okul kurucusu ve genel müdürü A. Yasemin Reşitoğlu olmak üzere Aydın Akça, Derya Kavas, Erden Akdarı, Figen Ünlü, Gülseren Şenkaya, Gülşah Karagülle, İrem Dinçer, Kaan Kaya, Merter T. Yaraş, Mustafa Bozdağlı, Müzeyyen Kelley, Özlem Sarıoğlu, Sinem Yıldırım rol aldı.

Çiğli Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen tiyatro gecesinin tüm geliri, okulun sosyal sorumluluk anlayışı kapsamında, hasta çocuklar için bakım evleri yaptırma derneğine bırakıldı. Okul kurucularından Ayla Baykal, bağış çekini oyundan önce törenle dernek yetkililerine teslim etti.

Ekin Koleji olarak, yalnızca öğrencileriyle değil aynı zamanda velileriyle de tiyatro yapıp türkü söyleyen bir okul olduklarını vurgulayan Baykal; aynı zamanda bütün bu etkinlikleri sosyal sorumluluk anlayışıyla birleştirdiklerini söyledi. Oyunda rol alan ve emeği geçen herkese teşekkür eden Baykal, velileriyle etkinlik yapma geleneklerini bundan böyle de sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Oyunda çok başarılı bir performans sergileyip izleyicileri kahkahaya boğan Ekin Koleji Veli Tiyatrosu 'EveT' oyuncuları, oyunun sonunda izleyiciler tarafından alkış ve çiçek yağmuruna tutuldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tiyatro Yapan Türkü Söyleyen Okul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement