Toçoğlu'ndan Güneşler Mahallesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Toçoğlu'ndan Güneşler Mahallesi'ne Ziyaret

Toçoğlu\'ndan Güneşler Mahallesi\'ne Ziyaret

Toçoğlu, Güneşler Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi

13.09.2013 14:20

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Güneşler Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Program kapsamında ilk olarak söz alan Güneşler Mahallesi Muhtarı İbrahim Garip, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na düzenlenen toplantı için teşekkür etti.

Bölge için büyük öneme sahip olan Çevre Yolu Kavşağı'nın hizmete açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Toçoğlu, "Büyükşehir belediyesi olarak 5 yıldır açılamayan bir kavşağı hizmete almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapım aşamasında birtakım problemler yaşamamıza rağmen, hamdolsun hiçbir sıkıntı olmadan projemizi hayata geçirdik. Çevre Yolu Kavşağı hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

Güneşler'e yapılacak pazar yeri projesi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, büyükşehir belediyesi olarak yapılan hizmetleri şehrin geneline yaydıklarını söyledi.

Yeni pazar yeri ile ilgili Adapazarı Belediyesi tarafından yer teslimi yapıldığını belirten Toçoğlu,"İnşallah yakın zamanda da ihalesi gerçekleştirilecek. Proje tamamladığında sadece pazar yeri olarak kullanılacak bir alandan ziyade, düğün organizasyonları ve diğer faaliyetlerin de yapılabileceği çok amaçlı bir alan meydana getirmiş olacağız. Güneşler, nüfusu kalabalık bir bölgemiz. İnşallah, bölgedeki ihtiyaca cevap verecek bir proje olacak"  şeklinde konuştu.

"Daha yaşanılabilir bir Sakarya"

Toçoğlu, Sakarya'nın daha yaşanabilir bir kent olması yönünde çalıştıklarını ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Mahallelerimiz, ilçelerimiz ve şehrimizin her bölgesine beraberce hizmet etmeye çalışıyor, şehrimizin daha yaşanılabilir bir şehir olmasını hedefliyoruz. Hizmetlerimizi beraber oluşturuyoruz. Proje ve hizmetlerimizin her aşamasında hemşerilerimizin fikirlerini alıyoruz. Bu güzel birlikteliğin her zaman korunması gerekiyor. İlişkilerimizi bu şekilde devam ettirdiğimiz takdirde çok daha nitelikli hizmetleri hayata geçireceğiz. Biz her zaman sizin yanınızdayız, yakınınızdayız. Bizim tek derdimiz vatandaşa hizmet etmektir." - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Toçoğlu'ndan Güneşler Mahallesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement