Tokat Niksar Duble Yolunu Yapacak Firma, Şantiye Kurdu - Son Dakika
Yerel

Tokat Niksar Duble Yolunu Yapacak Firma, Şantiye Kurdu

Tokat Niksar Duble Yolunu Yapacak Firma, Şantiye Kurdu

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Yıldız, şantiyede incelemelerde bulundu Yıldız: "İhalede öngörülen 830 günlük süreç başladı. İstiyoruz ki zamanından önce tamamlansın ve yaşanan kazalar ve ulaşım sıkıntıları bir an önce son bulsun"

27.07.2013 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, Tokat-Niksar duble yolunu yapacak yüklenici firmanın kurduğu şantiyede incelemelerde bulundu.

Kızılköy mevkisinde kurulan şantiyeye gelen Yıldız, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Doğuş-YDA firmasının yetkililerinden bilgi almak ve hayırlı olsun demek üzere şantiye ziyaretinde bulunduk. Proje Müdürü Murat Küçükyoldaş bey, çalışma planları hakkında bilgiler aktardı, bizler de AK Parti İlçe Başkanlığı ve Niksarlılar olarak her konuda yanlarında olduğumuzu ifade ettik" şeklinde konuştu.

Güzergahın 49 kilometreye düşeceğini belirten Yıldız, şunları söyledi:

"İki önemli mevkide güzergah değişimi var. Dönekse ve Sarıyaprak rampaları terk ediliyor. Daha düşük kottan, daha az meyil ve minimum virajla yeni güzergahlardan geçilecek. Yolun yaklaşık 20 kilometresi için yeni güzergah belirlendiği bilgisini edindik. İhalede öngörülen 830 günlük süreç başladı. İstiyoruz ki zamanından önce tamamlansın ve yaşanan kazalar ve ulaşım sıkıntıları bir an nöce son bulsun."

Tokat-Niksar duble yolunun, Tokat'ın bugüne kadar aldığı yatırımlar içinde, tek kalemde en yüksek bedelli yatırım olma özelliği taşıdığına dikkati çeken Yıldız, "AK Parti iktidarı döneminde Niksar'da yapılan ve halen sürmekte olan devlet yatırımları, geçmiş dönemlerle mukayese edilemeyecek kadar fazladır. AK Parti olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet akışının sürmesi için her türlü gayreti göstereceğiz" dedi. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tokat Niksar Duble Yolunu Yapacak Firma, Şantiye Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement