Toroslar Belediyespor'dan Profesyonel Lige Transfer - Son Dakika
Yerel

Toroslar Belediyespor'dan Profesyonel Lige Transfer

Toroslar Belediyespor\'dan Profesyonel Lige Transfer

Toroslar Belediye Spor'un alt yapısından yetişen 2 genç, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Çanakkale Dardanelspor'a transfer oldu.

30.07.2013 15:05

Toroslar Belediye Spor'un alt yapısından yetişen 2 genç, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Çanakkale Dardanel spor'a transfer oldu.

Toroslar Belediye Spor'un alt yapısında oynayan Enes Gürbüz (15) ve Abdullah Kara (13) Çanakkale'ye gitmeden önce Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'yı makamında ziyaret etti. Genç futbolcularla görüşerek tebrik eden Başkan Tuna, Toroslar Belediyesi Spor Kulübü olarak alt yapıya önem verdiklerini söyledi. İlçede inşa ettikleri spor tesislerinde bölgedeki gençlerin hocalar nezaretinde iyi bir futbol eğitimi almalarına vesile olduklarını ve gerçekleşen önemli transferlerle bunu başardıklarını kaydeden Tuna, "Alt yapımızda yetişen ve gelecek vaat eden futbolcularımızdan Enes ve Abdullah 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Çanakkale Dardanel Spor'un seçmelerine katıldılar. Kulüp tarafından çok beğenilen bu iki gencimiz inşallah Türk futbolunun gelecekteki yıldızı olacaklar. Dardanelspor'da sporculuk hayatlarını idame ettirirken eğitim hayatlarına da aynı paralelde devam edeceklerdir. Düşündüğümüz gençlik yavaş yavaş şekilleniyor. Alt yapıya önem veren bir kulüp olarak da gençlerimizin önlerini açmaya ve yardımcı olmaya devam edeceğiz. Bu anlamda katkılar sunan Kulüp yöneticilerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. İki gencimiz de önce disiplin ve ahlaklı sporcu daha sonra kaliteli futbol oynayan sporcu kimlikleriyle birbirlerini bütünleştireceklerdir" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toroslar Belediyespor'dan Profesyonel Lige Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement