Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Anneler Günü'nde Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Anneler Günü'nde Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Anneler Günü\'nde Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Anneler Günü nedeniyle huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Başkan Genç, annelerle samimi sohbetler gerçekleştirerek onların yanlarında olduklarını hissettirdi.

11.05.2024 15:40  Güncelleme: 15:42

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Anneler Günü nedeniyle huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve eşi Arzu Genç, Anneler Günü nedeniyle Köşk Huzurevi'nde yaşayan annelere özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında yaşlıların hayatlarına dokunmanın ve onların sevgi dolu günlerine katkıda bulunmanın önemini vurgulayan Başkan Genç, annelerle samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Annelere olan saygı ve sevginin her fırsatta ifade edilmesi gerektiğini belirten Başkan Genç, "Bugün huzurevimizdeki değerli annelerimizi ziyaret ederek onların yanlarında olduğumuzu ve değerli olduklarını hissettirmek istedik. Onların yüzlerindeki tebessüm, bizlere hayatın en değerli anlarını yaşattı. Annelerimize olan saygımızı ve sevgimizi her fırsatta ifade etmek, onların yanlarında olduğumuzu hissettirmek bizim için büyük bir sorumluluktur. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve mutluluklarına katkı sağlamak, bizim en temel görevlerimizden biridir. Onların duaları bizim için en güçlü kalkandır" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Anneler Günü'nde Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement