Trabzon'da Silah Kaçakçılarına Yönelik Operasyon - Son Dakika
Yerel

Trabzon'da Silah Kaçakçılarına Yönelik Operasyon

Trabzon'da düzenlenen operasyonda 8 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

17.05.2013 19:14

Trabzon'da düzenlenen operasyonda 8 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silah imal edip sattıkları gerekçesiyle O.A, M.T. ve T.A'nın bulundukları yerlere operasyon düzenledi.

Operasyonda, 8 ruhsatsız tabanca, 11 şarjör, 12 fişek ve 16 tabanca kabzası ele geçirildi. Olayla ilgili O.A, M.T ve T.A gözaltına alındı. - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzon'da Silah Kaçakçılarına Yönelik Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement