Trabzon Emniyet Müdürü Yavaş'tan Tgc'ye Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Trabzon Emniyet Müdürü Yavaş'tan Tgc'ye Ziyaret

Trabzon Emniyet Müdürü Yavaş\'tan Tgc\'ye Ziyaret
19.04.2012 18:26

Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ne (TGC) iadeyi ziyarette bulundu.cevapladı.kıyaslandığında hakikaten çok mükemmel bir konumda olduğunu belirtmek isterim.

Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ne (TGC) iadeyi ziyarette bulundu. Yavaş, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata ve yönetim kurulu üyelerine

iadeyi

nezaket ziyaretinde bulunduğunu ifade ederek, basın mensuplarının sorduğu soruları

cevapladı.

Ziyarette "Trabzon'un asayişi nasıl?" sorusu üzerine asayişin mükemmel olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Yavaş, "Normal verilere baktığımız zaman Trabzon'un asayişinin eşdeğeri illerle

kıyaslandığında hakikaten çok mükemmel bir konumda olduğunu belirtmek isterim. Örneğin dün itibariyle 17 ilçemiz ve il merkezimiz dahil olmak üzere vukuat raporuna baktığımız zaman 27 tane olay meydana gelmiş. Bunun iki tanesi okulda öğrencinin ayağı tökezlemiş düşmüş, bir tane hırsızlık ve bir tane hırsızlığa teşebbüs

var. Bu şartlarda Trabzon'un asayişi çok mükemmel. Bu anlamda bütün

Trabzon'da yaşayan bütün vatandaşlarıma, kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Ciddi bir gayret var. Asayişin güvenin devamı konusunda vatandaşın bize ciddi bir yardımı bize destekleri var. Sıfıra indirebilir misiniz, ancak bu noktada tabii ki isteriz ama indirme şansımız yok" dedi.

Trabzon'un dışarıdan nasıl algılandığı sorusu üzerine ise Yavaş, son 4 ay içinde Trabzon'da silahlı öldürme ve yaralama olayının yaşanmadığını belirterek, "Trabzon, dışarıdan bakıldığında asayişe müessir olaylar, silah kullanma olayları, cinayetlerin adam vurmaların, adam yaralamaların çok olduğu şeklinde algılanıyor. Ancak gelip baktığınızda bunların olmadığını görebiliyorsunuz. Ancak 3 yıllık istatistiklere baktığımız zaman 4 ay içersinde adam öldürme hiç yok, silahla adam yaralama yok.

Trabzon'da

yaşayan insanlara teşekkür etmek gerek. Asayişin devam konusunda bizim kadar Trabzon'da yaşayan insanlar gayret gösteriyor. O anlamda da Trabzon'u gayet güzel buldum" diye konuştu.

Trabzon Avni Aker Stadı'nda oynanan Trabzonspor- Fenerbahçe maçındaki aşırı tedbirleri değerlendiren Yavaş, "Bu tamamen bizim inisiyatifimizde, gelen bilgiler çerçevesinde en kötü senaryoya göre tedbir alırız. Almakla mükellefiz çünkü hesabını biz veririz.

Fenerbahçe maçında dışarıdan polis getirmedik. Ama Samsun maçında getirdik. Fenerbahçe maçında kendi yağımızla kavrulduk" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon Emniyet Müdürü Yavaş'tan Tgc'ye Ziyaret - Son Dakika


Advertisement