Trabzonspor Kongresinin İptali İçin Açılan Dava - Son Dakika
Son Dakika Logo

Trabzonspor Kongresinin İptali İçin Açılan Dava

06.09.2013 15:54

Trabzonspor'un 25 26 Mayıs tarihlerinde yapılan kongresinin iptali için açılan davanın ilk duruşması yapıldı

Trabzonspor'un 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul kararlarının iptali için açılan davanın ilk duruşması yapıldı.

Trabzon 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan davada, mahkemede, kulüp genel kurul delegelerinden Ali Sait Yılmaz, Recep Bakırtaş ile kulüp avukatı hazır bulundu.

Yılmaz ve Bakırtaş, mahkemede ifadelerinde, genel kurulda yapılan tüzük değişikliğinin hukuka aykırı olduğunu iddia ederek, genel kurulun iptal edilmesi gerektiğini belirtti.

Mahkeme heyeti, taraflardan Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurul kongre tutanaklarının ve eklerinin gönderilmesi ve tanık talebinde bulunarak duruşmayı 23 Ekim tarihine erteledi.

Kongrenin iptali için Trabzonspor üyesi Ali Sayit Yılmaz, 24 Haziran'da şikayet başvurusunda bulunmuştu. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzonspor Kongresinin İptali İçin Açılan Dava - Son Dakika


Advertisement