Trafik Kazasında Ölen Gazetecinin Adı Kepez'de Yaşatılacak - Son Dakika
Yerel

Trafik Kazasında Ölen Gazetecinin Adı Kepez'de Yaşatılacak

Kepez Belediye Meclisi'nin 2012 yılının ilk toplantısında, trafik kazasında hayatını kaybeden Gazeteci Murat Tatoğulları'nın adını Emek Mahallesi'ndeki bir parka verildi.

02.01.2012 17:40

Kepez Belediye Meclisi'nin 2012 yılının ilk toplantısında, trafik kazasında hayatını kaybeden Gazeteci Murat Tatoğulları'nın adını Emek Mahallesi'ndeki bir parka verildi.

Kepez Belediye Meclisi, 2012 yılı Ocak ayı olağan toplantısında 15 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, yeni yılın ilk meclis toplantısını, 2012'nin Antalyalılara ve Kepezlilere sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dileği ile açtı.

Tütüncü'nün konuşmasının ardından belediyenin bir önceki yılının gelir ve giderleri, bunlara ilişkin hesap kayıt işlemlerinin denetlenmesi amacıyla Denetim Komisyonu oluşturulması hakkındaki gündem maddesinin görüşülmesine geçildi. 5 üyeden oluşmasına oy birliği ile karar verilen Denetim Komisyonu'na İsmail Hayyar

(AK Parti), Dilaver Tanık (AK Parti), Elif Derya Canbulut (AK Parti), Neslihan Gülel (CHP) ve Hasan Aydoğan (MHP) seçildi.

-Meclis, hizmet için 2012'de tatil yapmayacak-

Kepez Belediye Meclisi, hizmet gerekçesiyle 2012 yılı içerisinde tatil yapmama kararını da oy birliği ile aldı. Askerlik görevini yaptığı sırada iznini kullanırken geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren gazeteci Murat Tatoğulları'nın isminin de Emek Mahallesi'ndeki değirmenli parka verilmesi isteği de oy birliğiyle kabul edildi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trafik Kazasında Ölen Gazetecinin Adı Kepez'de Yaşatılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement