Trakyakent Temmuz Ayı Encümen Toplantısı Vize'de Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Trakyakent Temmuz Ayı Encümen Toplantısı Vize'de Yapıldı

Trakyakent Temmuz Ayı Encümen Toplantısı Vize\'de Yapıldı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT Temmuz ayı Encümen Toplantısı Vize Belediye Başkanlığı'nın ev sahipliğinde, belediye toplantı salonunda gerçekleştirildi.

12.07.2013 11:39

Doğu- Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT Temmuz ayı Encümen Toplantısı Vize Belediye Başkanlığı'nın ev sahipliğinde, belediye toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Trakyakent ve Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Çamlıca Belediye Başkanı Halil Büyükyatıkçı, Birlik Müdürü Sinan Çetiz Birlik Encümen Üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Birlik Başkanı Dalkılıç; "Trakyakent Belediyeler Birliği 2009 yılından bu yana sürekli aktif çalışmaların içerisinde yer alarak çıtasını daima yukarılara taşıyan bir birlik olarak yoluna devam ediyor. Ulusal veya uluslararası tüm organizasyonlarda Birliğimizin tanıtımını son derece iyi bir şekilde yapıyoruz. Bulunduğumuz her toplantıda Trakyakent'i en iyi şekilde temsil ediyoruz. Birlik Başkanı olarak yürüdüğümüz bu yolda bizlere önemli katkılar sağlayan encümen üyesi ve birlik üyesi belediye başkanlarıma, meclis üyesi arkadaşlarıma ve birlik müdürüme ve personelime teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından toplantının gündemini oluşturan maddeler görüşülerek karara bağlandı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trakyakent Temmuz Ayı Encümen Toplantısı Vize'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement