TREDAŞ, Edirne'yi Elektrik Kesintisine Karşı Uyardı - Son Dakika
Yerel

TREDAŞ, Edirne'yi Elektrik Kesintisine Karşı Uyardı

TREDAŞ, Edirne\'yi Elektrik Kesintisine Karşı Uyardı

TREDAŞ, Edirne İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

25.09.2013 16:51

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Edirne İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

TREDAŞ'tan yapılan açıklamada 26 Eylül Perşembe günü, Edirne İli Uzunköprü İlçesi Anadolu lisesi, Çöpköy Mahallesi, Sipahi köyü, Elmalı köyü, Yağmurca köyü, Karabürçek köyü, Süleymaniye Köyü, Gazimehmet köyü, Sultanşah köyü, Turnacı köyü, Bıldır köyü, Küçük Danişment köyü, Muhacırkadı köyü ve Sazlı Malkoç köyü ile bu istikametteki kömür ocakları ile diğer tesislerde 09: 30-15: 00 saatleri arasında 5 saat 30 dakika süre ile elektrik kesintisi yaşanacağını bildirdi.

Açıklamada 27 Eylül Cuma günü de Saatağacı Grb. Enerji Nakil Hattı (ENH) Bakım Onarım Çalışması nedeniyle Meriç İlçesi aşayenice Köyü, Saataağacı Köyü ve Akıncılar Köyü ile bu istikametteki diğer tesislerde 09: 00-18: 00 saatleri arasında 9 saat süre ile elektrik kesintisine gidileceği kaydedildi.

Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, esinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için Alo 186 Çağrı Merkezine başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TREDAŞ, Edirne'yi Elektrik Kesintisine Karşı Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement