Tüfenkci'den Taştepeliler Derneğine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tüfenkci'den Taştepeliler Derneğine Ziyaret

Tüfenkci\'den Taştepeliler Derneğine Ziyaret

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Taştepeliler Derneğini ziyaret etti.

07.06.2014 17:48

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Taştepeliler Derneğini ziyaret etti.

AK Parti il Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Taştepe Çok Amaçlı Sosyal Tesisi'ndeki ziyarette konuşan Tüfenkci, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün dernek aracılığıyla tesiste açtığı halı dokuma kursu sayesinde kadınların el becerilerini kazanca dönüştürdüğünü belirtti.

Son yıllarda Halk Eğitim Merkezlerinin bütçesinin arttırıldığını ve kursların yaygınlaştırıldığını kaydeden Tüfenkci, "Taştepe Mahallemizde de kadınların ne kadar önemli ve güzel bir iş çıkardığını görüyorum ve kendilerini tebrik ediyorum. Kadınların da bir ailenin geçimine katkı sunabileceğini, sosyal hayatta, ekonomik hayatta var olduklarını ve etkin olabileceklerini göstermeleri açısından gurur verici bir tablo. Gazetelerden, televizyonlardan kadınların şiddete maruz kaldıklarını veya daha da acısı canlarına kıyıldığını duymak istemiyoruz. Kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayatımıza sayısızca katkıları ve başarıları var. Bunları konuşmak, bunları teşvik etmek gerekir. Bu vesileyle de kadına şiddeti kınıyorum. Ne adaletin, ne de toplumun bu hadiselere kesinlikle göz yummaması lazım" ifadesini kullandı.

Taştepeliler Derneği Başkanı Fatma Gürbüz de yaptıkları işi önemsediklerini ve daha da büyütmek istediklerini belirtti. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tüfenkci'den Taştepeliler Derneğine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement