Tunca: Ramazan Ruhunu Yaşatacağız - Son Dakika
Yerel

Tunca: Ramazan Ruhunu Yaşatacağız

Tunca: Ramazan Ruhunu Yaşatacağız

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Temmuz ayı Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

04.07.2013 14:44

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Temmuz ayı Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. İlçe Başkanı Emrah Tunca, "CHP'li Tekirdağ Belediyesi'nin halka unutturmaya çalıştığı Ramazan ruhunu yaşatmak adına Merkez İlçe olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.

Valilik Kültür Merkezi'nde başlayan danışma meclisine, İlçe Başkanı Emrah Tunca, İl Yerel Yönetimler Başkanı Şener Çelikayar, İl Yöneticileri Soner Çizen, Cavit Yazıcı, Merkez İlçe Yöneticileri, Tekirdağ Belediye Meclis üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Belde Başkan ve yöneticileri, AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Mahalle Başkanları ve yönetimleri ile çok sayıda partili katıldı.

İl Başkan Yardımcısı Şener Çelikayar'ın Divan başkanlığında başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, teşkilatın bir aylık çalışmalarını partililerle paylaşarak değerlendirmelerde bulundu. Başkan Tunca, Yerel Seçimlere yönelik programlarının sürdüğünü sandık bazlı çalışmalarda önemli aşamalar kaydettiklerini vurguladı.

İlçe Başkanı Tunca, Ramazan ayı dolayısıyla çalışma tempolarını artırdıklarını, geçtiğimiz yıl sahilde gerçekleştirdikleri ve yoğun ilgiyle karşılanan iftar programını bu yıl da gerçekleştirmek üzere girişimlere başladıklarını aktardı. Merkez İlçe Yönetiminden Mahalle Birimlerine kadar tüm teşkilatın katılımı ile eş zamanlı iftar ziyareti yapacaklarını belirten Başkan Tunca, "11 ayın sultanı Ramazan ayını şanına yakışır şekilde idrak etmek üzere çalışmalar gerçekleştiriyoruz. CHP'li Tekirdağ Belediyesi'nin halka unutturmaya çalıştığı Ramazan ruhunu yaşatmak adına Merkez İlçe olarak elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Merkez İlçe Başkanı Tunca, yaklaşan yerel seçimlere de değinerek, öncelikli temel hedeflerinin yerel seçimleri kazanmak olduğunu teşkilat üyelerine hatırlatarak sözlerini şöyle noktaladı: "Partimize gönül vermiş kardeşlerimizle çok çalışarak, kendimizi halkımıza anlatarak, hizmetlerimizi hatırlatarak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini kazanacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Tunca'nın ardından teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgiler veren İlçe Başkan Yardımcısı Sezayi Çetin teşkilat üyelerinin seçim arifesinde enerjilerine her şeyden çok ihtiyaç duyduklarını söyledi. Toplantının son bölümünde İl Başkan Yardımcısı Şener Çelikayar söz alarak genel bir değerlendirmede bulundu. Danışma Meclisi 'Gezi Parkı' olaylarının iç yüzünü anlatan bir video sunumunun ardından sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tunca: Ramazan Ruhunu Yaşatacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement