Tunceli'de Birahanelere Molotofkokteylli Saldırı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tunceli'de Birahanelere Molotofkokteylli Saldırı

17.04.2014 22:29  Güncelleme: 22:36

Tunceli'de kadın garson çalıştıran birahaneye atılan molotofun sebep olduğu yangın polis aracından sıkılan su ile söndürüldü.

Tunceli'de, iki birahaneye molotofkokteyli atıldı.

Moğoltay Mahallesi Sanat Sokağı'nda bir araya gelen 20 kişilik yüzleri maskeli grup, " Dersim'de birahane istemiyoruz" sloganı atarak Cumhuriyet Caddesi'nden Kışla Meydanı'na yürüdü.

Burada basın açıklaması yapan gruptakiler, daha sonra İnönü Caddesi'ndeki iki birahaneye kadın garson çalıştırdıkları gerekçesiyle molotofkokteyli attı, bir başka birahanenin camlarını kırdı. TOMA ve itfaiye aracından sıkılan suyla söndürülen yangında, iki birahanede hasar oluştu.

Polisin basınçlı su ve biber gazıyla müdahale ettiği gruptakiler, ara sokaklara kaçtı. Gruptakiler, TOMA ve bazı polis araçlarına da molotofkokteyli attı. - Tunceli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tunceli'de Birahanelere Molotofkokteylli Saldırı - Son Dakika


Advertisement