Turgutlu Belediyesi, Bünyesine Yeni Bir Hizmet Alanı Daha Ekledi - Son Dakika
Yerel

Turgutlu Belediyesi, Bünyesine Yeni Bir Hizmet Alanı Daha Ekledi

Turgutlu Belediyesi, Bünyesine Yeni Bir Hizmet Alanı Daha Ekledi

Turgutlu Belediyesi, Musacalı Mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerin hızlandırılması amacıyla bir arazinin satın alınmasıyla ilgili ön anlaşma sağladı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Gerek satın alma gerekse kamulaştırma yoluyla belediyemize yeni araziler kazandırıyoruz. Bugüne kadar belediyemize ait hiçbir malı satmadık. Bütçemizi doğru ve şeffaf bir şekilde yöneterek hizmet ağımızı daha verimli hale getiriyoruz” dedi.

24.02.2023 17:42  Güncelleme: 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediyesi, Musacalı Mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerin hızlandırılması amacıyla bir arazinin satın alınmasıyla ilgili ön anlaşma sağladı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Gerek satın alma gerekse kamulaştırma yoluyla belediyemize yeni araziler kazandırıyoruz. Bugüne kadar belediyemize ait hiçbir malı satmadık. Bütçemizi doğru ve şeffaf bir şekilde yöneterek hizmet ağımızı daha verimli hale getiriyoruz" dedi.

Turgutlu Belediyesi, Musacalı Mahallesi'nde 2 bin 400 metrekare arazinin satışı için ön anlaşmayı sağladı. Söz konusu arazi, mahalle sakinlerinin ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak hizmetlerde kullanılacak. Başkan Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş ve Mahalle Muhtarı Sait Sezgi ile birlikte arazide incelemelerde bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Akın, şunları kaydetti:

"Gerek satın alma gerekse kamulaştırma yoluyla belediyemize yeni araziler kazandırıyoruz. Bugüne kadar belediyemize ait hiçbir malı satmadık. Bütçemizi doğru ve şeffaf bir şekilde yöneterek hizmet ağımızı daha verimli hale getiriyoruz. Musacalı Mahalle'mizde 2 bin 400 metrekare arazinin satın alınması için ön anlaşmayı sağladık. Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerimizi hızlandırmak için bu satın alma işlemini gerçekleştiriyoruz. Mahallemize, Turgutlu'muza hayırlı olsun."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Turgutlu Belediyesi, Bünyesine Yeni Bir Hizmet Alanı Daha Ekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement