Turgutlu Belediyesinden Vatandaşlara Hatırlatma Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Turgutlu Belediyesinden Vatandaşlara Hatırlatma Açıklaması

Turgutlu Belediyesinden Vatandaşlara Hatırlatma Açıklaması

Turgutlu Belediyesi, ödemeleri başlayan Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin ikinci taksitlerine yönelik vatandaşlara hatırlatmada bulundu.

06.11.2015 12:16

Turgutlu Belediyesi, ödemeleri başlayan Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin ikinci taksitlerine yönelik vatandaşlara hatırlatmada bulundu. Mali Hizmetler Müdürlüğü'nce gerçekleştirilecek ödemeler 30 Kasım günü mesai bitiminde sona erecek.

Turgutlu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde yapılan açıklamaya göre her yıl iki eşit taksit olarak ödenen Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri'nin ikinci taksit ödemelerine başlanıldığı belirtilirken, bu konuda vergi mükelleflerinin cezalı duruma düşüp mağdur olmamaları adına ödeme tarihlerine dikkat çekildi. Müdürlük, ödemelerin 30 Kasım günü saat 17: 00'de sona ereceği, 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar günleri de belediye veznelerinin mesaide olacağını belirtti. Kredi kartı ve nakit olarak tahsilat yapan belediye veznelerinin yanı sıra ödemeler 237189 posta çeki hesabına da yatırılabilecek.

BELEDİYEDEN MÜKELLEFLERE KOLAYLIK

Belediye hizmetlerini vatandaşların daha ulaşılabilir kılmak adına e-belediyecilik sistemini hayata geçiren Turgutlu Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergi ödemelerini http://www.turgutlu-bld.gov.tr/ adresinde online olarak tahsil edebileceğini duyurdu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turgutlu Belediyesinden Vatandaşlara Hatırlatma Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement