Türk Eğitim-Sen'den MEB Yasa Tasarısına Tepki - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türk Eğitim-Sen'den MEB Yasa Tasarısına Tepki

17.02.2014 15:46

Türk Eğitim-Sen Erzurum Şubesi üyeleri, Milli Eğitim Bakanlığı Yasa Tasarısına tepki gösterdi.

Türk Eğitim-Sen Erzurum Şubesi üyeleri, Milli Eğitim Bakanlığı Yasa Tasarısına tepki gösterdi.

Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Erzurum 1 Nolu Şube Başkanı Müfik Bayraktar, eski Hükümet Konağı önünde sendika üyeleriyle basın açıklaması yaptı.

Bayraktar, kamuoyunda MEB Yasa Tasarısı olarak bilinen Milli Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının pimi çekilmiş bomba olduğunu ileri sürdü.

Bu yasanın kadrolaşmanın önünü açacağını savunan Bayraktar, "Emniyet ve yargıdan sonra milli eğitime de el atan iktidar, çatlak ses çıkmaması için her türlü gayreti göstermektedir" dedi.

Bayraktar, kanunun yayımlanmasıyla mevcut okul yöneticilerinden 4 yılını dolduranların görevlerinin sona ereceğini, bu kişilerin mağdur edileceğini kaydetti. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Eğitim-Sen'den MEB Yasa Tasarısına Tepki - Son Dakika


Advertisement