Türk Kızılayı'ndan Kan Bağışı Çalışması - Son Dakika
Yerel

Türk Kızılayı'ndan Kan Bağışı Çalışması

Türk Kızılayı\'ndan Kan Bağışı Çalışması

Türk Kızılayı tarafından sürdürülen "Güvenli Kan Temini Projesi" kapsamında Havza’da kan bağışı için çalışma başlatılacağı bildirildi.

27.09.2013 17:52

Türk Kızılayı tarafından sürdürülen "Güvenli Kan Temini Projesi" kapsamında Havza'da kan bağışı için çalışma başlatılacağı bildirildi.

Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, proje kapsamında 1 Ekim Salı ve 2 Ekim Çarşamba günü saat 10.00 - 19.00 arasında Türk Kızılayı tarafından Mehmetçik Meydanı'nda konuşlandırılacak Kan Bağış Otobüsünde gönüllü kan bağışçılarından kan toplayacağını belirtti.

Kan vermenin acil değil hayati bir olay olduğunu vurgulayan Kalaycı, "Sağlıklı her insanın beden sağlığı açısından kan vermesi gerekir. Ayrıca sizlerin vereceği bir damla kan bir başkası için hayat demek. Bir gün bizlere de kan lazım olabilir düşüncesi ile hareket etmeliyiz. Tüm halkımızı Türk Kızılayı tarafından başlatılan Güvenli Kan Temini Projesine destek olmak ve kan bağışında bulunmak üzere için Mehmetçik Meydanı'na gelecek kan bağış otobüsüne davet ediyorum." - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Kızılayı'ndan Kan Bağışı Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement