Türk Kızılayı Tır'ı Kan Bağışı İçin Malkara'da - Son Dakika
Yerel

Türk Kızılayı Tır'ı Kan Bağışı İçin Malkara'da

Türk Kızılayı Tır\'ı Kan Bağışı İçin Malkara\'da

Türk Kızılayı Kan Bağışı TIR’ı, Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesi, Kızılay Şube Başkanlığı ve Edirne Kızılay Kan Bağışı Merkezi’nin işbirliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında Tekirdağ’ın Malkara ilçesine geldi.

17.02.2015 12:15

Türk Kızılayı Kan Bağışı TIR'ı, Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesi, Kızılay Şube Başkanlığı ve Edirne Kızılay Kan Bağışı Merkezi'nin işbirliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında Tekirdağ'ın Malkara ilçesine geldi.

Hükümet Meydanı önünde günübirlik gerçekleştirilen kampanyada, Dr. Hidayet Korkut, Kan Alım Uzmanları Aydan Biga, Sibel Batur, Semra Erkan görev aldı. Malkara'da her geçen gün artan ilgiden memnun olduklarını ifade eden Kızılay Şube Başkanı Ömer Meral, "Malkara halkı kan bağışı konusunda çok duyarlı. Bunu görüyoruz, anlıyoruz. Her ünite kan, kurtarılmayı bekleyen üç can demektir. Kadınlarımız bizim için değerlidir. Kadınlarımız ölmesin, bu kan alımları özellikle de onlara dikkat çekmek amacıyladır. Vatandaşlarımıza, gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Meral, ilçede kan bağışı kampanyası düzenlemeye farklı etkinliklerle devam edeceklerini aktardı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Kızılayı Tır'ı Kan Bağışı İçin Malkara'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement