Türk Kızılayından Öğrencilere İlk Yardım Semineri - Son Dakika
Yerel

Türk Kızılayından Öğrencilere İlk Yardım Semineri

Türk Kızılayı İlk Yardım Eğitim Merkezi tarafından İnönü Üniversitesi öğrencilerine "Temel İlk Yardım" eğitimi verildi.

21.12.2015 17:16

Türk Kızılayı İlk Yardım Eğitim Merkezi tarafından İnönü Üniversitesi öğrencilerine "Temel İlk Yardım" eğitimi verildi.

İnönü Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğunca gerçekleştirilen "Bilim Günleri Etkinlikleri" kapsamında öğrencilere yönelik ilk yardım semineri düzenlendi. Teorik ve uygulamalı eğitimlerin yer aldığı seminere yaklaşık 130 öğrenci katıldı.

Türk Kızılayı Şube Başkanı Sayın Umut Yalçın, burada yaptığı konuşmada, hayatın her alanından umulmadık kazalarla karşılaşılabildiği belirterek, "Bu kazalarda yapılan yanlış müdahaleler bazen ölümcül sonuçlar doğururken bazen de kalıcı sakatlıklara sebebiyet verebiliyor. Alınacak kısa süreli bir eğitimle doğru diye uyguladığımız hatalı müdahalelerin önüne geçebiliriz" ifadelerini kullandı.

Seminerin ardından katılımcılara sertifikaları verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Kızılayından Öğrencilere İlk Yardım Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement