Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısından Darülâceze'ye Saygı Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısından Darülâceze'ye Saygı Ziyareti

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısından Darülâceze\'ye Saygı Ziyareti

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Murat Uygur ve beraberindekiler Darülâceze’ye ziyarette bulundu.

06.01.2016 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Murat Uygur ve beraberindekiler Darülaceze'ye ziyarette bulundu.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Murat Uygur, Düzce Dernekler Federasyonu Başkanı Vekili Asuman Karaşabanoğlu, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci'yi ziyaret etti. Kurumun çalışmalarını değerlendiren Uygur, "Asırlara yayılacak bir iyilik hareketi olarak kurulan Darülaceze'de hizmet ehil bir ele Hamza Cebeci'ye teslim edilmiş. Donanımlı ve hızlı bir ekip var. Kariyerli ve gönüllü hizmet destekçileri var. Darülcaze'nin konuklarının huzuru, güveni ve kurumun yüceltilmesi için her türlü çaba sarf ediliyor. Cebeci, kuruma kendi müstesna kişiliğine yakışacak hizmetler yapacağının delili bir başlangıç yapmış. Sık sık ziyaretçilerimiz de buraya gelerek büyüklerimizden hayat tecrübelerini dinleyebilirler" dedi.

Edirne Eski Valisi Dursun Ali Şahin de Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Bşkan Yardımcısı Murat Uygur ve Düzce Dernekler Fed.Bşk Vekili Asuman Karaşabanoğlu binayı inceledikten sonra ayrıldılar. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısından Darülâceze'ye Saygı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement