Edirne'de Tutuklu ve Hükümlülere Madde Bağımlılığı Semineri - Son Dakika
Yerel

Edirne'de Tutuklu ve Hükümlülere Madde Bağımlılığı Semineri

Edirne\'de Tutuklu ve Hükümlülere Madde Bağımlılığı Semineri

Cansuyu Projesi kapsamında, Edirne Açık Cezaevinde tutuklu ve hükümlülere, madde bağımlılığı ile mücadele için bilgilendirme semineri düzenlendi.

25.11.2013 18:20  Güncelleme: 18:27

Edirne Emniyet Müdürlüğü ile Edirne Belediyesi işbirliği ile yürütülen 'Cansuyu projesi' kapsamında Edirne Açık Cezaevinde tutuklu ve hükümlülere, Madde Bağımlılığı ile Mücadele için bilgilendirme semineri düzenlendi.

Edirne Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğünden Polis memuru Hatice Barışıkdemir ile Edirne Belediyesi Aile ve Evililik Danışmanlığı Birimi personellerinden Uzm. Psikolojik Danışman Esra Selvi Edirne Açık Cezaevini ziyaret ederek tutuklu ve hükümlülerin her türlü madde ve kötü alışkanlıklardan uzak durmasının önemiyle ilgili bilgi verdiler.

Uzm Psk. Danışman Selvi, bağımlılığa giden yolun en sıkıntılı ve en zayıf olduğunuz anlarda arkadaş kurbanı olarak başlayabildiğini belirterek, "Uyuşturucu madde sorunlarınızı azaltmaz, tam tersi bir de üstüne madde kullanımı gibi çok daha ciddi bir sorun daha meydana getir" dedi.

Polis Memuru Barışıkdemir ise, her türlü kaçak ürün ve bağımlılık yapan maddelerin finans kaynağının terör ve terör örgütleri olduğunu belirterek, gençleri uyanık olmaya davet etti. Cezaevi yönetimi ve ve seminere katılan hükümlü ve tutuklular seminer için teşekkür ederek seminerlerin devamının yapılmasını ilettiler. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne'de Tutuklu ve Hükümlülere Madde Bağımlılığı Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement